Hasznos infók - TUTI bébiszitter-közvetítő

A sikeres hirdetés 7 titka a www.tutibebiszitter.hu oldalon

 1. Írj egy jó bemutatkozó szöveget, amellyel bizalmat építhetsz a szülő és saját magad között. Ez az egyik legfontosabb dolog, ezen nagyban múlik a hirdetésed hatékonysága. Kétféle bemutatkozó szöveget tudsz írni:
  • Rövid bemutatkozás: Ez jelenik meg a találati listán, amikor valaki keres a weboldalon. Főként ez alapján döntik el a látogatók, hogy rákattintanak-e a hirdetésedre, ezért lényeges, hogy ide egy-két nagyon jó figyelemfelkeltő mondatot írj max. 200 karakterben, amivel elkezdődhet a köztetek lévő bizalmi híd kiépítése.
  • Hosszú bemutatkozás: Itt egy kicsit hosszabban kifejtheted ki vagy és mit vállalsz. Írj arról, hogy miben vagy különleges, miben vagy más, mint a többiek, akikre valaki a gyermekét bízhatná. Ha vállalsz valami speciális dolgot, esetleg több gyerkőcre is felügyelnél egyszerre, mindenképpen említsd meg itt (pl. tanulási nehézséggel küzdők, speciális igényű gyerekek vállalása, kiscsoportos 5-10 fős felügyelet, esetleg éjszakai felügyelet).
 2. Adj meg telefonszámot, ne csak e-mail címet.
 3. Az elégedett szülőktől kapott bejegyzéseket, ajánlásokat mindenképp írd bele a hirdetésedbe.
 4. Tölts fel egy jó fotót magadról. Ha van olyan ajánlásod, ahol egy szülő vagy gyerek mondja el, hogy mennyire jó volt a veled töltött idő, az egyszerűen csodákat fog művelni a hirdetéseddel. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokkal többen kattintanak az olyan profilokra, ahol fénykép is szerepel. Ezek miatt természetesen sokkal több megkeresés is érkezik hozzád, amennyiben megfogadod ezeket a tanácsokat.
 5. Ha van honlapod és facebook oldalad, ezeknek az oldalaknak a linkjét is mindenképp érdemes megadnod a profilodnál.
 6. Ajánld azon ismerőseidnek a www.tutibebiszitter.hu oldalt akik szeretnének gyerekekre felügyelni. Ha új regisztrálót hozol, ajándék hónapokat adunk. Fontos, hogy a regisztrációs oldalon adja meg az ismerősöd a neved a “Honnan hallott rólunk” kérdésnél, így fogjuk tudni, hogy a Te ajánlásodra jelentkezett az illető.
 7. Végül talán a legfontosabb: gondolkodj a szülők fejével! Ha Te keresnél gyermekfelügyelőt, vajon a leírtak alapján rákattintanál a hirdetésedre és magadat választanád?

Bébiszitter partnereink mondták

Molnár Anna véleménye

Kezdő bébiszitterként, gyakorlatilag semmi tapasztalattal vágtam bele ebbe a munkába. Az oldal nagyon sok lehetőséget nyújtott, hiszen alig 1 hónap múltán már fel is keresett egy család. A kevés tapasztalatom ellenére egész hamar megbíztak bennem a szülők és a srácokkal is nagyon hamar megtaláltuk a hangot. Sok megkeresést kaptam az oldalon keresztül. Volt olyan nap, amikor négy szülő is felhívott. Az összes család, akihez mentem, nagyon rendes és kedves volt mindig. Minden bébiszitternek csak ajánlani tudom az oldalt.

Molnár Anna - bébiszitter
Kecskeméti Zsuzsi véleménye

Nagy örömömre négy megkeresést is kaptam, rögtön a hirdetésfeladást követően. Ennek köszönhetően szinte azonnal megkezdtem a munkát. Szerintem remekül működik az oldalatok és köszönöm, hogy vagytok! :)

Kecskeméti Zsuzsi - bébiszitter
Víz Panna véleménye

Eleinte tartottam attól, hogy nem fogok megkeresést kapni, viszont legnagyobb meglepetésemre szinte azonnal érkeztek a hívások. A hirdetés feladást követő egy héten belül már el tudtam kezdeni dolgozni, ahova a mai napig van lehetőségem járni. Örülök, hogy rátaláltam az oldalra. :)

Víz Panna - bébiszitter
Horváth Annamária véleménye

Nekem az elején nagyon nehezen indult be a babysitterkedés, de kb. 1 hónap után szinte naponta kerestek meg az emberek. Több családnál is voltam, mindenki kedves és tisztelettudó volt velem.

Horváth Annamária - bébiszitter