Bébiszitter, babysitter: NEVESS, ALKOSS, FEJLŐDJ VELÜNK! A közös időben képességfejlesztőként játékosan fejlesztem gyermeked a kreativitás, zenélés, bábozás, mozgásos és fejlesztő játékok színes palettájával lepem meg ! Azt adom neki, amire szüksége van, hogy még jobb képességűvé

Adatlap


Telefonszámom:

+36307278000


Címem:

Corvin Plaza környéke


Óradíjam:

6500 Ft/60 perc


Max. létszám:

5 főSzolgáltatásaim:
bölcsőde óvoda általános iskola - alsó tagozat

Magamról


A szülők visszajelezték felém, hogy: GYERMEK FEJLESZTÉSBEN SZAKÉRTŐ VAGY! 
KÉPESSÉGFEJLESZTŐKÉNT, TANULÁSI SPECIALISTAKÉNT, MŰVÉSZETI OKTATÓKÉNT, ELŐADÓKÉNT sokrétű  tudással, évtizedes tapasztalattal, gyerekszeretettel rendelkezel és kiemelkedő eredményeket értél el gyerekeimnél. Ajánlani foglak barátaimnak!   N. M."

Bemutatkozás

A Nagyfokú Kreatívitás és Hatékony Képességfejlesztés szakértője vagyok.
Sok szülői megkeresésnek köszönhetően indítottam el művészeti, fejlesztő és oktató tevékenységeim. Amellyel folyamatosan kiszolgálom a változó világ új generációját nevelő közönséget, akiknek működő segítségre van szükségük és én azt megadom.

több, mint 410 gyerek családjának tudtam közvetve vagy közvetlenül segíteni.

Értékteremtő tevékenységemmel a családok életminőségét növelem, a szülők nevelési módszerét sikeresse teszem és a  gyerekek képességeit magasabb szintre emelem. Ezáltal, nyugodt családi légkörben a gyerek a tanulás módjának sikeres elsajátítása után, több tudással az életben sok lehetőség közül fog tudni választani. Melyik szülő ne akarná ezt? Ön is ugye?

1. Célom:

Igazi értékeket teremtek, képességeket, tehetségeket bontakoztatok ki. Embereket indítok el a siker útján példaértékűen, hogy

egészségesek, boldogok és jobb képességűek legyenek!  • A művészetet helyezem fontossági sorrendben legelőre, mert a művészetek kaput nyitnak a további képesség, készség szintre emelésében
  •  Az etikus gyümölcsöző együttműködések létrehozásával hatékonyan munkálkodok azon, a résztvevők kimagasló eredményeket érjenek el az anyagi és az erkölcsi megbecsülésen túl.

2. Tevékenységem:


Elérem, hogy a gyermek együttműködővé váljon és ebben a közös tevékenységben örömét lelje és fejlődjön önmagához képest és megszeresse a több tudás megszerzését és ezzel az életben több, szélesebb színesebb lehetőségek közül választhat.

Értékteremtő tevékenységemmel a gyerekek képességei megsokszorozódnak és tudásukat emelem magasabb szintre.


Együttműködéseink sikeresek, mert tartós bizalmat építek ki, amelyek kiváló emberi kapcsolatokat eredményeznek. Olyan

alapvető értékeket teremtek, mint a biztonság, szeretet, megbecsülés. Ilyen környezetben adom át a tudást.

Játékos felfedezés útján tanulok a gyerekekkel.
3. Munkám végeredménye:


- tehermentesített szülők


- több értékes szabadidő a család számára


- egy gyermek, aki örömmel tanul és hajlandó a világot önmaga számára felfedezni


- a szülők visszajelzése alapján a megelégedettségük mellett a pedagógus is elismerően számol be a gyermek fejlődéséről és elért


eredményeiről.


- szeretetteljes légkör teremtek, megértem a gyermek érzéseit, odafigyelek igényeire és türelemmel, odaadással a tőlem telhető


legtöbbet adom neki. Megtapasztalom a gyerek ragaszkodását, szeretetét örömteli együttműködését és sikerét.
4. A szolgáltatás menete:


A gyermek képességeiket készség szintre emelem. 


Részletezés szóban.
5. Eredménybeszámoló:


Szülőtől:


"Szeretném megköszönni az eddigi munkádat!Az anyai szívem repes az örömtől, hogy látom és érzékelem a hatalmas fejlődését lányomnak! A személyre szabott komplex Fejlesztő programodnak köszönhetően lányom ismeretei, mind a lelki és mentális képességei jelentősen fejlődtek."

"Kiemelten javult gyermekem koncentrációja, képzelő ereje, kifejezőképessége, szövegértése, önálló probléma megoldása megspékelve mindezt magabiztossággal, ez fantasztikus!

Plusz még a térbeli látás, finommotorika, új ismeretek és képességek megszerzése területen is kimagasló változásokat tapasztaltam."


"A könnyed és felszabadult légkört a lányom szavai adják vissza a legjobban:


Anya! Ma hétfő van! Ugye -ugye megyünk az Orsihoz?" V. K.Intézményvezetőtől:

"   Referencia


Ábrahám Orsolyával 3,5 éve dolgozunk együtt. A Bambi Marina Bölcsőde és Óvoda intézményeinkbe fontosnak tartjuk, hogy


kompetens, gyerekszerető, tapasztalt szakemberekkel vegyük körbe magunkat.


Orsi több tanéven keresztül heti rendszességgel vezetett nálunk Baba - mama klubot, tartott interaktív hangszeres bábelőadásokat


és kreatív fejlesztő foglalkozásokat. Az év eleji művészeti órákat néhány fős jelentkezővel indította, majd pár hónap elteltével a


szülők kérésére 21 főre növekedett a résztvevők száma.
A gyerekek nagyon várják Orsit és boldogan vesznek részt a foglalkozásain, ahol mindig különleges alkotásokkal (agyag csengővel,


textil bábokkal, 3 dimenziós viaszképekkel stb.) térnek haza, a szülők örömére.


Orsi figyelembe veszi a szülők kéréseit és alkalmazkodik az évközben fellépő intézményes változásokhoz. Az óvodai vezetőséggel és


kollegtívával jó kapcsolatot ápol.


Orsi megbízható, rendszeresen pontosan érkezett a szakköreire. Mindenkor felkészült, dinamikus, mosolygós, kreatív művészeti


oktató, képességfejlesztő, hangszeres bábelőadó és Baba klub vezető. Folyamatosan képződik a szakterületein, amely


megmutatkozik változatos, színvonalas munkáiban.Bátran ajánlom Orsit azon intézményeknek, akik fontosnak tartják a gyermekeiknél a zenei és / vagy alkotó művészeti fejlesztést


kompetens oktatóval.


Budapest, 2023. januar 11. K.K. intézményvezető, tulajdonos."

Szakmai kitekintés 

 2003-ban főigazgatói dicsérettel diplomáztam a Nyugat- Magyarországi Egyetem Pedagógiai Főiskola Karán óvodapedagógus szakon.
Óvónőként 13 évet töltöttem ebben a szép hivatásban. Külföldöm (Hollandiában) és belföldön egyaránt dolgoztam tapasztalatokat szerezve a pedagógus szakmában. Sokat képződtem gyereknevelés, drámapedagógia, zenei fejlesztés, alkotóművészet, mozgásfejlesztés és család terápia területén.

 Majd vállalkozóként folytattam fókuszálva a gyermekek KÉPESSÉG ÉS KÉSZSÉGFEJLESZTÉSRE ÉS TANULÁSI PROBLÉMÁK SIKERES MEGOLDÁSÁRA.

 Későbbiekben viaszfestészetet tanultam, FESTŐKÉNT festményeket készítek galériákba és eladásra. Örömömre szolgált, hogy legutóbbi KIÁLLÍTÁSOM tehetséges tanítványom alkotásai is megtekinthetőek voltak.
 Örömmel játszok HANGSZEREKEN: metalofonon, altfurulyán, hangolt csengettyűkön-20 db- mellett speciális hangszereken: acél nyelvdobon: Tung drumon, kalimbán, vihardobon is.  
  

A 20 ÉVES PEDAGÓGIAI MUNKÁM során a szakirányú tanulmányaim, képzéseim és jó néhány éves VÁLLALKOZÓI TAPASZTALATOM sokat segítettek fejlődésemben, szolgáltatásom színvonalának emelésében.
De kijelenthetem, hogy minden nap tanulok.

Képességfejlesztőként és tanulási specialistaként napi szinten foglalkozok egyéni és csoportos módon iskolás, óvodás és bölcsődés gyerekekkel. 

SZOLGÁLTATÁSAIM:
- EREDMÉNYES KÉPESSÉG ÉS KÉSZSÉGFEJLESZTŐ ÓRÁKAT  tartok családoknál.

- TANULÁSI SPECIALISTAKÉNT súlyos olvasási, írás problémás gyerekek egyéni kezelését vállalom.

- KÜLFÖLDI CSALÁDOK GYERMEKEINEK A MAGYAR NYELV ELSAJÁTÍTÁSÁT SEGÍTŐ FEJLESZTŐ PROGRAMOM

- ISKOLA ELŐKÉSZÍTŐ SPECIALISTAKÉNT DOLGOZOM.

-INTERAKTÍV HANGSZERES BÁBELŐADÁSOKAT TARTOK.

- KIMAGASLÓ ZENEI FEJLESZTÉST VÉGZEK: CSENGETTYŰ ÉS MÁS SPECIÁLIS HANGSZEREKKEL.

- 8 éve VIASZKÉPFESTŐKÉNT és MŰVÉSZETI OKTATÓKÉNT tartok kreatív foglalkozásokat gyermek intézményekben, értelmi fogyatékos és felnőtt intézetekben, családi és céges rendezvényeken, workshopokat gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. 

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSAIM:
-SZÜLINAPI ZSÚR KREATÍV FOGLALKOZÁSSAL, KINCSKERESÉSSEL
-ESKÜVŐI GYEREKSAROK PROGRAM KOORDINÁLÁSA CSAPATTAL
-BABA MAMA KLUB VEZETŐ, FEJLESZTŐ.

-Rendszeresen szerepelek RÁDIÓ kultúr riport MŰSOROKBAN.

-Folyamatban a Hogyan neveljünk sikeresen? Mi a titok nyitja? 
 SZÜLŐKET SEGÍTŐ SZAKMAI KÖNYVEM.

A visszajelzések alapján a szülők, megbízóim elismerik szakmai kompetenciámat és az általam ajánlott gyakorlatias módszereiket sikeresen alkalmazzák. A bizalom építés során az eredmények elérése mellet támogató kapcsolatokkal és barátságokkal is gazdagodunk.

Teljes mértékben megértem Önt, mint szülőt, hogy gyermekét szeretetben, biztonságban szeretné tudni. Örömömre szolgál, hogy  megajándékoz bizalmával, amelynek köszönhetően kölcsönösen jó együttműködést tudunk kiépíteni a gyermeke teljeskörű fejlődése érdekében.

       Keressen a mosolysziget.com weboldalamon!  

    HÍVJON A 0630 7278000 SZÁMON!

                       Ábrahám Orsolya  Tündér

            Képességfejlesztő és tanulási specialista

                     Művészeti oktató, előadó


       

              

          

Üzenetküldés