Bébiszitter, babysitter: Timi

Adatlap


Telefonszámom:

06307257798


Címem:

Timi


Óradíjam:

1800-2000 Ft / 60 perc


Max. létszám:

2 főSzolgáltatásaim:
bölcsőde óvoda

Magamról


Kedves Anyuka és Apuka! 

  • Közel 18 éve foglalkozom gyerekekkel. Rengeteg tapasztalattal rendelkezem, csecsemőkortól egészen a nagyobb gyermekekig. Elsősorban főállásként szertnék ezzel foglalkozni. Odavagyok a gyerekekért, úgy érzem nagyon könnyen megtalálom velük a hangot, és nagyon gyorsan tudunk kapcsolódni. Ami nagyon fontos, mindkét fél számára. Fontos számomra, hogy a rám bízott gyermekek biztonságban érezzék magukat mellettem, felhőtlenül tudják élvezni az együtt töltött pillanatokat. 

Jelenleg még Budapesten élünk, kb 1 hónap múlva költözünk Törökbálintra, így első sorban Törökbálinton, Budaörsön, és Budapesten keresem új családomat, ahol hosszútávban tudunk gondolkozni, mindkét fél részéről. Preferálnám a hétköznapi munkavégzést, hétfőtől - péntekig. Természetesen ha úgy adódik, hogy néha hétvégén is szükség van rám, rendelkezésre állok. Egyszerre több gyermekkel is van tapasztalatom.

Jogosítvánnyal nem rendelkezem, védettségi igazolvánnyal igen. Magamról még röviden annyit, káros szenvedélyektől mentes, életvidám, megbízható kreatív embernek tartom magam. Mindig a picik megfelelő korának a fejlesztésére törekszem, sok minden van a tarsolyomban. Minden megbeszélés kérdése csupán, kinek mik az elvárásai igényei. Keressenek bizalommal 

Üzenetküldés