Bébiszitter, babysitter: Kiss Zsófi

Adatlap


Telefonszámom:

06308121578


Címem:

Budapest (11.)


Max. létszám:

3 főSzolgáltatásaim:
bölcsőde óvoda általános iskola - alsó tagozat általános iskola - felső tagozat speciális nevelési igényű gyermeket vállalok

Magamról


Kedves Szülő!

Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra, fogadd szeretettel a bemutatkozásom.

Kiss Zsófi vagyok, 32 éves, Budán élek a párommal. Közgazdász (HR területen), coach és csoportfacilitátor végzettséggel rendelkezem, jelenleg vállalkozóként dolgozom, mint szervezet-, vállalkozásfejlesztési szakértő, coach. Emellett amikor csak tehetem zenélek-énekelek; oszlopos tagja vagyok egy fantasztikus zenekarnak.

Budapest közelségében nőttem fel, édesanyám óvónő volt. 16 éves voltam, mikor először vigyáztam a szomszéd kislányra, amiben olyan otthonosan mozogtam, hogy édesanyám ezután bátran ajánlott az óvodában más szülőknek is, akik segítséget kerestek gyermekük mellé. A gimnáziumi és egyetemi évek alatt több családnál dolgoztam, volt ahol heti rendszerességgel és volt, ahol eseti jelleggel (havonta néhány alkalommal). A gyermekek korban 2-12 év között voltak és egyszerre általában 2-3 gyermekkel foglalkoztam. Az utóbbi években nővérem 5 gyermeke mellett tevékenykedtem szabadidőmben.

Tanulmányaim és munkám során mélyebben tanulmányoztam az egyes személyiségtípusokat és szeretetnyelveket, mely tapasztalások a gyermekekkel való mélyebb minőségű kapcsolat kialakításában és a gyermekekkel való egyéni foglalkozásokban egyaránt támogatnak. Pozitív, mosolygós, türelmes személyiségem, valamint zene, irodalom és művészetszeretetem ugyancsak támogat a gyermekekkel való kapcsolataimban. A gyermekekkel töltött időben fontos számomra az önfeledt-vidám feltöltődés; igyekszem megfigyelni a gyermekek egyéni igényeit, hogy a választott játékokban-programokban a lehető legotthonosabban érezzék magukat. 15-18 éves gyermekek esetében pályaválasztási tanácsadásban is szívesen közreműködöm.

Helyileg Budapest 11. és 13. kerülete (+vonzáskörzet) preferált részemről,  mivel nagyobbrészt tömegközlekedést használok. Esetenként nagyon szívesen vállalok távolabbi pontokat is (az autót is meg tudom oldani, jogosítvánnyal rendelkezem). 

Köszönöm a figyelmed, időd, hogy elolvastad a bemutatkozásom!

Üzenetküldés