Bébiszitter, babysitter: Feyér Laura

Adatlap


Telefonszámom:

06304341716


Címem:

Budapesten belül a következő kerületekben:1,2,3,12,11,9,22 és Budapesttől akár 30 km-re is Biatorbágy, Budaörs, Törökbálint, Etyek, Páty és környéke


Óradíjam:

Megegyezés szerint


Max. létszám:

4 főSzolgáltatásaim:
bölcsőde óvoda általános iskola - alsó tagozat általános iskola - felső tagozat

MagamrólFeyér Laura vagyok. Közel 30 éve dolgozom babysitterként külföldi és magyar családoknál.Első családomat 17 évesen kaptam Budafokon.
Budapesten diplomáztam a Tanítóképző Főiskolán óvodapedagógus szakon. 
Pár évig dolgoztam angol nyelvű magánóvodában is,de én mindig is jobban szerettem segíteni családoknak. Több figyelmet és szeretetet tudok adni így a gyerekeknek, illetve az időbeosztás is sokkal rugalmasabb. 
Biatorbágy és Törökbálint határán élek, saját autóval rendelkezem ( Volvo S60), rendszeresen hozom viszem a gyerekeket az adott családoknál. 
Budapesten is szívesen vigyázok gyerekekre a következő kerületekben: 1,2,9,11,12,3,22
15 éve vezetek napi szinten, saját autóval rendelkezem.
10 évig éltem külföldön, 2012 novemberében költöztem vissza Budapestre.
Amerikában,Angliában, Monacoban és Franciaországban éltem, főállású gyermekfelügyelőként dolgoztam.
A munkámat  hivatásként élem meg, szerencsés vagyok, mert a hivatásom egyben a hobbim is.
Imádom a gyerekeket, nem fásultam bele közel 30 év után sem ebbe a munkába. Kreatív, aktív, fitt  embernek tartom magam, szeretek kézműveskedni, kísérletezni új dolgokkal, gyurmázni, festeni, rajzolni, énekelni, mondókázni, mesélni és kint lenni a szabadban nagyon sokat, minél több dolgot felfedezni együtt. 
Igyekszem fejleszteni a gyerekeket a munkám során az adott korosztálynak megfelelően, örömmel segítek a leckeírásban is. A holland családnál (akiknél negyedik éve dolgozom) rendszeresen tanulok (angol nyelven) a  gyerekekkel, a digitális oktatást is együtt csináltuk végig, mivel a szülőknek dolgozniuk kellett. Ők sajnos végleg hazaköltöznek Hollandiába 2 hét múlva.
Kérés esetén örömmel csempészem bele játékosan a mindennapokba az angolt vagy a francia nyelvet is.
Jó pár éve elvégeztem egy Montessori pedagógiáról szóló képzést is, nagyon közel áll hozzám ez a fajta szemléletváltás, melyet próbálok beépíteni a mindennapokba a munkámba.
Szinte  az összes korosztályra vigyaztam már egészen 12 éves korig. 
Bízom benne, hogy hosszú távon lehetek majd családod lelkes segítője:) 

Üzenetküldés