Bébiszitter, babysitter: Andrea

Adatlap


Telefonszámom:

06306094715


Címem:

Szentendre és környéke, Budapest


Óradíjam:

Megbeszélés szerint


Max. létszám:

4 főSzolgáltatásaim:
bölcsőde óvoda általános iskola - alsó tagozat általános iskola - felső tagozat speciális nevelési igényű gyermeket vállalok

Magamról


Kedves Szülők!

Vidám természetű, mosolygós tanítónő vagyok. Szeretek gyermekekkel foglalkozni, igazán üdítő a társaságuk, lehetetlen mellettük unatkozni. Számomra természetes az odafigyelés, a türelem! Sokáig tanítottam általános iskolában. Tapasztalatom, hogy egy jó szó, egy dicséret szárnyakat ad a gyerekeknek! Fontos, hogy megtanuljanak hinni önmagukban! Feladatomnak tartom ebben támogatni őket, hogy a világra nyitott, derűs, magabiztos felnőttekké váljanak! 

2 éves kortól 12 éves korig minden gyermekkel megtalálom a közös hangot.

Angliában 4 gyermekre vigyáztam közel egy éven keresztül. (2,3,6 és 8 évesek voltak.) Az angol nyelvtudásomat is volt alkalmam csiszolni közben.

Jelenleg óvodásoknak tartok  csoportos mozgásfejlesztő foglalkozást! A Komplex Mozgásterápiát, mint csodálatos mozgásfejlesztő módszert alkalmazom! Óvodás gyermekeket örömmel készítek fel az iskolakezdésre is!

Tanítói pályafutásom során mindig is a kreatív tevékenységek álltak közel hozzám. Kedvenc óráim azok voltak, amikor a gyerekekkel rajzoltunk, énekeltünk, mesét olvastam nekik és eljátszottuk, és még sorolhatnám. 

Az iskolás korú gyermekeket szívesen támogatom a tanulásban, felzárkóztatásban, ha szükséges! Igény esetén az angol, mint idegen nyelv oktatásában is részt vállalok, levéve ezzel a terhet a szülő válláról. Sajátos nevelési igényű gyermekek felé is nagy türelemmel fordulok, és a tanulási nehézséggel küzdő gyermekeknél is találunk megoldást!

Rugalmas időbeosztással vállalom gyermeke tartalmas felügyeletét! 

További szép napot kívánok!

Andrea
 

Üzenetküldés