Hasznos infók - TUTI bébiszitter-közvetítő

A sikeres hirdetés 7 titka a www.tutibebiszitter.hu oldalon

 1. Írj egy jó bemutatkozó szöveget, amellyel bizalmat építhetsz a szülő és saját magad között. Ez az egyik legfontosabb dolog, ezen nagyban múlik a hirdetésed hatékonysága. Kétféle bemutatkozó szöveget tudsz írni:
  • Rövid bemutatkozás: Ez jelenik meg a találati listán, amikor valaki keres a weboldalon. Főként ez alapján döntik el a látogatók, hogy rákattintanak-e a hirdetésedre, ezért lényeges, hogy ide egy-két nagyon jó figyelemfelkeltő mondatot írj max. 200 karakterben, amivel elkezdődhet a köztetek lévő bizalmi híd kiépítése.
  • Hosszú bemutatkozás: Itt egy kicsit hosszabban kifejtheted ki vagy és mit vállalsz. Írj arról, hogy miben vagy különleges, miben vagy más, mint a többiek, akikre valaki a gyermekét bízhatná. Ha vállalsz valami speciális dolgot, esetleg több gyerkőcre is felügyelnél egyszerre, mindenképpen említsd meg itt (pl. tanulási nehézséggel küzdők, speciális igényű gyerekek vállalása, kiscsoportos 5-10 fős felügyelet, esetleg éjszakai felügyelet).
 2. Adj meg telefonszámot, ne csak e-mail címet.
 3. Az elégedett szülőktől kapott bejegyzéseket, ajánlásokat mindenképp írd bele a hirdetésedbe.
 4. Tölts fel egy jó fotót magadról. Ha van olyan ajánlásod, ahol egy szülő vagy gyerek mondja el, hogy mennyire jó volt a veled töltött idő, az egyszerűen csodákat fog művelni a hirdetéseddel. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokkal többen kattintanak az olyan profilokra, ahol fénykép is szerepel. Ezek miatt természetesen sokkal több megkeresés is érkezik hozzád, amennyiben megfogadod ezeket a tanácsokat.
 5. Ha van honlapod és facebook oldalad, ezeknek az oldalaknak a linkjét is mindenképp érdemes megadnod a profilodnál.
 6. Ajánld azon ismerőseidnek a www.tutibebiszitter.hu oldalt akik szeretnének gyerekekre felügyelni. Ha új regisztrálót hozol, ajándék hónapokat adunk. Fontos, hogy a regisztrációs oldalon adja meg az ismerősöd a neved a “Honnan hallott rólunk” kérdésnél, így fogjuk tudni, hogy a Te ajánlásodra jelentkezett az illető.
 7. Végül talán a legfontosabb: gondolkodj a szülők fejével! Ha Te keresnél gyermekfelügyelőt, vajon a leírtak alapján rákattintanál a hirdetésedre és magadat választanád?

Bébiszitter partnereink mondták

Kecskeméti Zsuzsi véleménye

Nagy örömömre négy megkeresést is kaptam, rögtön a hirdetésfeladást követően. Ennek köszönhetően szinte azonnal megkezdtem a munkát. Szerintem remekül működik az oldalatok és köszönöm, hogy vagytok! :)

Kecskeméti Zsuzsi - bébiszitter
Víz Panna véleménye

Eleinte tartottam attól, hogy nem fogok megkeresést kapni, viszont legnagyobb meglepetésemre szinte azonnal érkeztek a hívások. A hirdetés feladást követő egy héten belül már el tudtam kezdeni dolgozni, ahova a mai napig van lehetőségem járni. Örülök, hogy rátaláltam az oldalra. :)

Víz Panna - bébiszitter
Horváth Annamária véleménye

Nekem az elején nagyon nehezen indult be a babysitterkedés, de kb. 1 hónap után szinte naponta kerestek meg az emberek. Több családnál is voltam, mindenki kedves és tisztelettudó volt velem.

Horváth Annamária - bébiszitter