Bébiszitter adatlap

Somai Boróka


Telefonszámom:

06204298343


Címem:

Gyöngyös, Budapest belváros


Óradíjam:

2000 Ft / 60 perc


Max. létszám:

3 főSzolgáltatásaim:
bölcsőde óvoda általános iskola - alsó tagozat speciális nevelési igényű gyermeket vállalok

Mosolyommal, türelmemmel és nyitottságommal, minden gyermeket meg tudok nyerni magamnak :-)

Magamról


Tisztelt Szülők!

Gyerekkorom óta imádok picikkel és kisgyermekekkel foglalkozni. Mindig megtiszteltetés volt számomra egy-egy felkérés és a szülők belém vetett bizalma, hogy hozzám fordultak és nyugodt szívvel hagyták velem gyermekeiket gondoskodásra, felügyeletre.

Gyógypedagógiai asszisztensi végzettségem van, nagyon nagy szeretettel vállalom sérült gyermekek gondozását, adott esetben speciális fejlesztését. Sokkal több időt kell rájuk fordítani, többszörösen meg kell erősíteni bennük a szeretet és a biztonság megtapasztalásának elengedhetetlen élményét. Egészséges és sérült gyermekek mindennapjaiban a kulcsszó: SZERETET. 

Természetesen ajánlólevéllel is rendelkezem, de két felnőtt korú gyermekem elismerése és szeretete életem legnagyobb referenciája.

Elsődlegesen Gyöngyösön keresek állandó jelleggel gyermekfelügyeleti lehetőséget, de amennyiben levelem elnyeri tetszésüket, úgy megállapodás szerint szívesen vállalom egész Pest és Heves megyében gyermekeik gondoskodását, rugalmas vagyok, hétvégenként és akár egy pár órára is.

Üzenetküldés