Bébiszitter adatlap

Molnár Csenge


Telefonszámom:

06706285985


Címem:

Szeged


Óradíjam:

1000-2500 Ft/60 perc


Max. létszám:

5 főSzolgáltatásaim:
bölcsőde óvoda általános iskola - alsó tagozat speciális nevelési igényű gyermeket vállalok

19 éves lány vagyok, aki szeret gyerekekkel foglalkozni. Nincs képesítésem, de 5 éve foglalkozom kisebb gyerekekkel.

Magamról


Molnár Csengének hívnak; 19 éves egyetemista vagyok. Szeretek gyerekekre vigyázni, és velük foglalkozni. Könnyen megértem őket, és azt tapasztaltam, hogy a gyerekek is figyelnek rám és szót fogadnak. Kedves és nyitott vagyok, aki általában megengedő, de szigorú is tud lenni ha kell.

14 éves korom óta foglalkozom kisebb gyerekekkel; a középiskolásoknak kötelező 'közösségi szolgálat' részeként évente 2-3 gyerek- és családinapon vettem részt segítőként.

Budapest XVIII. kerületében lakom, ahol alkalmanként saját otthonomban is tudok gyerekeket vállalni, de ilyenkor valószínű, hogy a 16 éves öcsém is itthon lesz. A kerületben és környékén bárhol, illetve a belvárosban a VIII. és IX. kerületekben tudok vállalni, de megbeszélés szerint egész Pesten és az agglomerációkban is, kevesebb időre. (Ha elkezdődik a személyes oktatás az egyetemen, akkor Szegeden, akár saját lakásban, ahol egyedül lakom, akár a város egész területén tudok gyerekekre figyelni.) Jogosítványom még nincs, de szívesen vállalok tömegközlekedést vagy gyaloglást is a gyerekekkel.

Üzenetküldés