Bébiszitter adatlap

Ludman Edit


Telefonszámom:

302371892


Címem:

Budapest


Óradíjam:

Megegyezés szerint


Max. létszám:

3 főSzolgáltatásaim:
bölcsőde óvoda általános iskola - alsó tagozat általános iskola - felső tagozat

Megbízható, fitt, ötvenes anyuka vagyok, óvodapedagógus diplomával. Bébiszitterkedésben több éves tapasztalatom van. Szeptembertől vállalnék 3 éves kortól gyermekfelügyeletet. Várom az üzeneteket.

Magamról


Megbízható, fitt, ötvenes anyuka vagyok, óvodapedagógus végzettséggel. Bébiszitterkedésben, gyermekfelügyeletben több éves tapasztalatom van. Az egyik család, akinél legutóbb segítettem, szeptembertől külföldre költözött, így  több szabad kapacitásom lett.

Elsősorban 3-10 éves gyerekekkel szeretek foglalkozni. Hétvégén is rendelkezésre állok, ha szükséges. 

Szeretek a gyerekekkel foglalkozni, mesélni, bábozni, rajzolni, festeni, énekelni, társasozni vagy a kisiskolásnak a házi feladatban segíteni. Ha van rá igény, zongorázni is lehet tanulni, gyakorolni velem. 

Kedves, mosolygós, vidám, nyugodt, empatikus alaptermészetem anyai, gondoskodó attitűddel párosul. 

Autóval viszont nem közlekedem, ezért akiknél ez feltétel lenne, akkor sajnos nem én vagyok a megfelelő személy a számukra.

Kizárólag Budapest területén vállalok munkát, elsősorban a XIV., XIII., XVI., V., VI., VII., IX., és a budai kerületek Dunához közelebbi részén.

Megkeresést, kapcsolatfelvételt itt, a tutibébiszitter felületén keresztül várok. Mobilon, viberen csak ezt követően vagyok elérhető. Üzenetküldés