Bébiszitter adatlap

Kutas Csilla


Telefonszámom:

06304116018


Címem:

Budapest 16. kerület és környéke, minden kerület


Óradíjam:

2000 Ft/60 perc


Max. létszám:

5 főSzolgáltatásaim:
bölcsőde óvoda általános iskola - alsó tagozat általános iskola - felső tagozat

Angol Tanárnő vállal kedves, rugalmas, intelligens személyiséggel gyermek lélek emelő alkalmakat minden egyes találkozásnál.

Magamról


Intelligens, fiatalos tanárnő ad  értékesen eltöltött perceket a gyermekekkel.
Az élet egyik csodájának tartom őket, és ekként is bánok velük.

Két diplomával rendelkezem. Az egyik rajz szak tanítói, a másik angol tanári.
A kreativitás egy fontos tényező az életemben, és ezt próbálom a rám bízott gyerekekkel is megosztani, a bennük levőt támogatni az ötleteimmel, hogy élményszerű legyen a közösen eltöltött idő.

Éltem külföldön több éven keresztül (Canada, Hollandia), ahol a családokat segítettem a mindennapokban. Mind ezt ott lakással.
Sokat tanultam arról, hogy különböző emberek hogyan funkcionálnak családként. Ahol tudtam, segítettem őket.
Sok tapasztalatom van, és mindig igyekszem segíteni a helyzetnek megfelelően. Mind ezt türelemmel, szeretettel, rugalmas, de következetes megoldással.
A gyerekek, és az a világ amiben élnek, számomra lenyűgöző. Figyelni, tanítani őket, pedig az egyik legnagyobb örömforrás a számomra. Remélem sok ilyen élményben lesz még részem.

Természetesen több gyermekre is felügyelnék (5-10), és nem gond, hogy esetleg az éjszakát velük töltsem. Fogyatékosság sem gond.

"Csilla nem csak egy jó magántanár, hanem olyan ember, aki igazán törődik a tanítványaival. Tele van lelkesedéssel, amivel motiválni tudja a gyerekeket.
Szívből ajánlom!"
Gyöngyi

Üzenetküldés