Bébiszitter adatlap

Karlinger Emese


Telefonszámom:

06305785969


Címem:

Budapest XX.


Max. létszám:

1 főSzolgáltatásaim:
óvoda általános iskola - alsó tagozat általános iskola - felső tagozat speciális nevelési igényű gyermeket vállalok

Fiatal lány vagyok, bébiszitterkedést és német-angol korrepetálást vállalok. Nagy a felelősségtudatom, megbízható vagyok, és nagyon türelmes a gyerekekkel. Szívélyességem miatt a gyerekek vonzódnak hozzám. Ismeretségi körben már gyer

Magamról


Fiatal lány vagyok, bébiszitterkedést és német-angol korrepetálást vállalok. Nagy a felelősségtudatom,megbízható vagyok és nagyon türelmes a gyerekekkel. Szívélyességem miatt a gyerekek vonzódnak hozzám. Ismeretségi körben már gyerekekre vigyáztam.

Van egy 7 éves húgom, aki nagyon szeret, és sokat vigyázok rá. Értek a gyerekek nyelvén, ha bármilyen gond adódik, meg tudom őket nyugtatni.

Legmagasabb végzettségem az érettségi. A sikeres érettségim után letettem két nyelvvizsgát, mégpedig angolból és németből felsőfokon. Egy évet töltöttem a Károli Gáspár Református Egyetemen is pszichológia szakon. Tanulmányaim feladatai köréhez hozzátartozott az óvodások és az óvodai élet felmérése. Ezek a gyakorlatok felkeltették az érdeklődésemet abban az irányban, hogy milyen felelősséggel jár az óvodai korban lévő gyermekek fejlesztése és örülnék, ha ez a megbízatás a jövőben szakmai területen az életemben szerepet játszana. Hobbijaim a tánc és a zene, korábban szinkronúsztam is. Koreográfus akarok lenni.

Folyamatban van egy bébiszitter képzés is.

Angol és német korrepetálást is vállalok általános iskolásoknak és középiskolásoknak. Nagy a gyakorlatom és készségem. A tanulmányaimat mind német nyelven végeztem.

Gyors felfogásommal megbízhatóan teljesítem a felém irányított feladatokat. 

Ingyen próba felügyeleti órát ajánlok.

Üzenetküldés