Bébiszitter adatlap

Horváth Annamária


Telefonszámom:

06704231027


Címem:

Budapest


Óradíjam:

2000 Ft/60 perc, zenés oktatással 2500 Ft/60 perc


Max. létszám:

2 főSzolgáltatásaim:
bölcsőde óvoda általános iskola - alsó tagozat általános iskola - felső tagozat

Horváth Annamária vagyok, 23 éves budapesti lakos:) Gyerekkorom óta vigyázok gyerekekre, nagyon szeretek velük foglalkozni. Diplomám a Zeneakadémián végeztem, szívesen foglalkozom már egészen kicsi kortól a zenei neveléssel is :)

Magamról


Szinte 10 éves korom óta folyamatosan vigyázok kis és nagy gyerekekre, segítek nekik tanulni, játszunk együtt közösen. Mindenféle kisgyerekkel nagyon jól meg szoktam találni a kapcsolatot, mindig jól kijövünk egymással .

5 éves korom óta zenélek. Velem is gyerekkorom óta foglalkozott anyukám, így hatalmas előnnyel indultam az iskolában. 2020-ban végeztem a Zeneakadémián klasszikus előadóművész szakon. Mindig is szerettem volna megszerettetni és tanítani játékosan a zenét, hogy más is ekkora ajándékot kaphasson az élettől, mint a zene szeretete és ismerete. Több középiskolás diáknak is segítettem már az alapoktól a felvételiig.

A zene mellett még komolyan foglalkoztat az irodalom. Rengeteget olvasok, kutatok, érdekel minden ami ezzel kapcsolatos.

Szeptemberben lesz az esküvőm ezért is szeretnek, ha tudok, minél több embernek segíteni amivel ők is segíthetnek nekem :)

Hétközben reggel 9 után bármikor kereshet telefonon este 8 óráig. 


Üzenetküldés