Bébiszitter adatlap

György Joy


Telefonszámom:

06706288789


Címem:

Budapest belváros és 13., 5. kerület


Max. létszám:

5 főSzolgáltatásaim:
bölcsőde óvoda általános iskola - alsó tagozat általános iskola - felső tagozat

38 éves angol és magyar (idegen nyelv) tanárnő vagyok bébiszitteri tapasztalattal (1-14 éves fiúk és lányokra vigyázás, tanítás). Szeretek angolul beszélni és tanítani gyerekeket és felnőtteket, tornát tartok, intéznivalóban segítek.

Magamról


38 éves angol és magyar mint idegen nyelvet oktató magán- és céges tanárnő vagyok bébiszitteri tapasztalattal (1- 14 éves fiú és lány felvigyázás, tanítás). Szeretettel tanítok nyelvet (angol és magyar) illetve aerobic oktatói végzettségemmel, pilates, jóga és tánc gyakorlatommal tornát is tartok online, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A járvány idején online foglalkozásokat tartok, utána a WestEnddel szemben is fogadom már évek óta járó tanítványaim, illetve napközben kijárok náhány órát tartani és bébiszitterkedni. 

A bébiszitterkedést 18 évesen kezdtem Németországban, egy 1 éves és egy 8 éves kislányra vigyáztam bentlakásos au-pair-ként. Az elmúlt években angol nyelven volt lehetőségem 5-10 éves gyerekere (kislány és kisfiú) vigyázni, tanítgatni őket és 10+ éveseket tanítani. 

Londoni munkatapasztalatomnak köszönhetően, közel anyanyelvi szinten beszélek angolul. Nyelvtanításom során nagyban támogat  nemzetközi üzleti koordinátori, személyi asszistensi, piackutatói, marketinges, ügyfélszolgalati és kereskedelmi tapasztalatom.

Az emberekkel való foglakozás a hivatásom, legyen az nyelvtanítás, változatos-élvezetes tornák tartása vagy gyerekekkel foglalkozás. 

Keressen bizalommal, segítek.

György Joy https://tutimagantanar.hu/?/adatlap

joygyorgy@gmail.com

+36706288789

Üzenetküldés