Bébiszitter vagyok

Jelentkezéshez kattints a lenti gombra, majd néhány adat megadása után el is készítjük a személyes profil oldalad, melyet a továbbiakban bármikor tudsz szerkeszteni a jobb felső sarokban található Belépés gombra kattintva. A regisztrációs díj beérkezését követően aktiváljuk a hirdetésedet.

Jelentkezz most!

Profil előrehelyezése / kiemelése

Regisztrált partnereink számára előrehelyezési, kiemelési lehetőséget is biztosítunk. Erre azért lehet szükség, mert ha felkerül egy új jelentkező a weboldalra, a találati listán legelső helyen jelenik meg az adatlapja, majd ahogy az újabb profilok létesülnek, úgy kerül egyre lejjebb a hirdetése. Nyilvánvalóan aki elöl szerepel, sokkal több megkeresést kaphat, mint akik a találati lista végén találhatók.

Nagyon megéri élni a kiemelés lehetőségével, hiszen már egy új megbízás esetén is többszörösen megtérül az ára.

A kiemeléssel adataid a találati lista legelejére kerülnek, mintha frissen jelentkeztél volna be. Így megelőzheted az összes többi hirdetőt. Hirdetésed ebben az esetben kiemelten (rózsaszín háttérrel) jelenik meg a listán.

A kiemelés díja egy hétre: 2.000 Ft.

A kiemelés díját az IQ-Help Kft. bankszámlaszámára tudod átutalni: OTP Bank, 11705998-21300154. Kérjük, hogy utaláskor tüntesd fel a neved a közlemény rovatban, valamint azt, hogy www.tutibebiszitter.hu.

Ajánlás

’Ajánlj minket’ akciónk keretében – ha regisztrált tag vagy – és hozol egy új jelentkezőt az oldalra, aki szintén regisztrál és befizeti a regisztrációs díjat, további ingyenes hónapokat biztosítunk Számodra.

  • Ha 3 hónapra regisztrál az ismerősöd, +1 hónap ingyenes tagságot adunk Neked.
  • Ha 6 hónapra regisztrál az ismerősöd, +2 hónap ingyenes tagságot adunk Neked.
  • Ha 12 hónapra regisztrál az ismerősöd, +3 hónap ingyenes tagságot adunk Neked.
  • Ha örökös tagságot választ az ismerősöd, +12 hónap ingyenes tagságot adunk Neked.

  • Fontos, hogy az ismerősöd – aki regisztrál – a regisztrációs adatlapon a „honnan hallottál rólunk” kérdésre írja be a Te nevedet, így fogjuk tudni, hogy Te ajánlottad neki a weboldalunkat.